Jason Weissbein treedt toe tot GNX als Chief Information Security Officer (CISO) en General Counsel. Jason Weissbein heeft meer dan 15 jaar ervaring in compliancy en internationaal en intellectueel eigendomsrecht en heeft bedrijven geadviseerd op verschillende gebieden, variërend van bedrijfsrecht, intellectueel eigendom, vastgoedfinanciering, privacy en beveiligingskwesties.

Jason Weissbein, CISO and General Counsel, GNX

Weissbein: “Ik ben verheugd om GNX te versterken. Het LARA-platform van GNX biedt een slimme oplossing voor de status quo in de telecommunicatiemarkt die bedrijven frustreert bij het creëren van een efficiënte en kosteneffectieve wereldwijde WAN voor hun bedrijfsecosystemen. Ik kijk ernaar uit om GNX te helpen haar doelen voor de komende jaren te bereiken, terwijl het bedrijf opschaalt, haar wereldwijde bereik uitbreidt en voortbouwt op het succes van haar innovatieve LARA-platform.”

Rutger Bevaart, CEO en medeoprichter van GNX: “We zijn gestart met de voorbereidingen om ISO27001-certificering te behalen waarbij Jason’s kennis en ervaring ons zullen ondersteunen.”

Over GNX

GNX is een carrier-neutrale leverancier van wereldwijde connectiviteitsdiensten als global internet, private point-to-point verbindingen en cloud integratie.

Ter ondersteuning van bedrijven die behoefte hebben aan een meer wendbare, flexibele en wereldwijde benadering van connectiviteit, biedt GNX een unieke, carrier-neutrale aanpak waarmee klanten oplossingen kunnen vinden die het beste bij hun behoeften passen. Met duidelijke en transparante prijzen voor onderliggende connectiviteitsdiensten zoals Ethernet, dark-fiber, DIA-internettoegang of mobile access kunnen GNX-klanten betere wereldwijde netwerken realiseren.