Business Tech Content

Cloud computing. Als oprichter en voormalig bestuurslid van EuroCloud Nederland, de Nederlandse afdeling van EuroCloud Europe, heeft Theo Loth bijgedragen aan de Nederlandse cloudindustrie.

IT Infrastructuur. Datacenters, communicatienetwerken, connectivity, virtualisatie, storage…. Wij schrijven op dagelijkse basis voor diverse klanten over deze  topics.

Data Science. Big Data en het Internet of Things (IoT) voegen complexiteit toe aan de manier waarop we met data omgaan. Het optimaliseren van de waarde, de beveiliging, de privacy en integriteit van data blijft de komende jaren een stuwende kracht in de IT industrie. Data Science is een rijk onderwerp dat we graag behandelen. Enkele van de grootste wereldwijde IT vendors schakelen ons regelmatig in om content te schrijven.

Artificial Intelligence. De meeste mensen hebben enthousiast geëxperimenteerd met ChatGTP. Maar er zijn meer platforms, sommige zelfs beter toegerust voor specifieke taken en functies. Het is zaak de juiste tooling te kiezen. En nog belangrijker en uitdagender: deze in te bedden in de bedrijfsprocessen. Wij weten niet alles, maar hebben wel de handen vrij om onze klanten op weg te helpen. 

Informatiebeveiliging. Informatie is een van de belangrijkste productiefactoren geworden. Zij moet beschermd worden. Wij leveren contentproductieservices aan toonaangevende leveranciers en Managed Security Service Providers.

Advanced Analytics. Goede besluitvorming op alle niveaus van de organisatie, van de bestuurskamer tot aan de werkvloer, vereist actuele informatie, geautomatiseerde analyse en krachtige voorspellingen. Wij zijn goed ingevoerd in het onderwerp  door onze PR en contentactiviteiten voor sommige van de meest  innovatieve leveranciers.