Custom Connect sponsor van Dutch Marines Rowing Challenge

DMRCMooi

Courtesy Eric Cornelissen

Op dit moment zijn de snelste dataverbindingen tussen Frankfurt en Londen de microwave-verbindingen van Custom Connect. Het bedrijf ondersteunt nu een poging om een ander snelheidsrecord te breken: een roeisloepentocht door mariniers Over het Kanaal naar Londen, aldaar onmiddellijk gevolgd door de The Great River Race.

De Dutch Marines Rowing Challenge zamelt geld in om mariniers te ondersteunen die tijdens hun werk in oorlogsgebieden getraumatiseerd zijn geraakt. 140 manschappen van de Koninklijke Marine steken de Noordzee over om bij Sheerness de Theems op te roeien naar Londen. Ze starten op 5 september tijdens de Wereldhavendagen onder de Erasmusbrug in Rotterdam. Na stopovers in Vlissingen en Sheerness komen ze op 12 september aan bij de London Bridge om direct van start te gaan in de Great River Race. Dit is een spectaculaire roeiwedstrijd van 21,6 mijl over de Theems die 330 boten van over de hele wereld aantrekt. Het is een bont gezelschap van bemanningen, van serieuze wedstrijdroeiers, tot mensen die meedoen voor de lol of voor het goede doel.

Custom Connect treedt graag als sponsor op. “In onze wereld van microseconden en bytes is het leuk om een bijdrage te leveren als het gaat om spierkracht, varen en kameraadschap. Deze keer calculeren we in dagen en uren in plaats van in microseconden. Wij onderschrijven het doel van de challenge volledig en we zijn blij onze mariniers te kunnen helpen. Elke steun kunnen ze goed gebruiken,” zegt Olav van Doorn, CEO van Custom Connect.

Autohandtekening E-J2testhtm_html_m33c3dade

Kijk voor meer informatie over de Dutch Marines Rowing Challenge op Facebook en opt http://www.dmrc.nl/.

Een financiële bijdrage leveren kan hier.

 

[twitter_follow username=”http://twitter.com/lothprwriting” count=”false” language=”en”][fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”][linkedin_share style=”none”]