Business model Custom Connect onbeperkt en wereldwijd schaalbaar

Amsterdam – 27 juni 2016 — Custom Connect, de carrier-neutrale datacommunicatiespecialist, heeft de functie van Chief Commercial Officer (CCO) gecreëerd ter ondersteuning van de bedrijfsstrategie. Arno Diepeveen is per 1 juni aangesteld op de nieuwe positie.

Diepeveen (53) is een veteraan in ICT marketing en sales. Hij heeft diverse strategische rollen vervuld op senior en VP-niveau bij een aantal grote carriers in de Benelux, waaronder Colt en Ziggo.

ArnoDiepveenProfielKlein

Diepeveen is daarnaast een certified coaching associate van Gazelles International, een wereldwijd hoog aangeschreven associatie die groeiende ondernemingen bijstaat met een aanpak die is gebaseerd op de Rockefeller Habits. Deze methode ondersteunt doorgroeiende bedrijven bij het versnellen en bestendigen van hun groei.

“Ik heb een bijdrage mogen leveren aan het succes van een flink aantal bedrijven, zowel scale-ups als start-ups. Olav van Doorn en ik zijn beiden overtuigd van de meerwaarde van de Rockefeller Habits voor de strategie van Custom Connect. Ik ben vereerd met de uitnodiging van Custom Connect om de aanpak verder te helpen implementeren in het bedrijf. Connectiviteit, het domein van Custom Connect, is bedrijfskritisch geworden voor elke organisatie. De carrier-neutrale aanpak van Custom Connect geeft hen een groot concurrentievoordeel. Het bedrijfsmodel maakt onbeperkte, wereldwijde opschaling mogelijk. Ik ben erg enthousiast van dit alles deel te kunnen uitmaken.”

Olav van Doorn, CEO van Custom Connect: “Arno is bij uitstek in staat om onze commerciële resultaten een duurzame boost te geven. Net als Custom Connect is Arno geobsedeerd door het maximaliseren van het resultaat en de waardering van de klant. Om die reden past Arno ideaal bij het bijzondere DNA van Custom Connect. Arno levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van onze commerciële strategie voor het opvoeren van het wereldwijde succes van Custom Connect.”

Naast Van Doorn en Diepeveen bestaat het management team van Custom Connect uit Jan Willem Meijer (mede-oprichter en Global Sales Director), Dennis Warnar (Sales Director), Tony Kingsnorth (Operations Director), Jochem in ‘t Veld (Chief Finance Officer) en Rutger Bevaart (Chief Technology Officer).

Over Custom Connect (www.custom-connect.com)
Custom Connect levert wereldwijd managed connectivity & infrastructure services. De carrier-neutrale aanpak waarborgt dat klanten kunnen rekenen op betrouwbare, geïntegreerde connectiviteit via een enkel point-of-contact. Dit verlaagt de netwerkkosten, verbetert het netwerkmanagement, helpt support te consolideren en vereenvoudigt het inkoopproces. Het specialisme in het ontwikkelen en implementeren van low-latency netwerken op maat heeft Custom Connect een vooraanstaande positie gegeven in tijdgevoelige sectoren, zoals Finance, Enterprise, Retail, Media en Cloud Services.

De maatoplossingen variëren van Private Dark Fiber, Wavelength, Ethernet, IP en MPLS netwerken tot meer gespecialiseerde connectiviteitsopties zoals Microwave en Millimeterwave. Custom Connect biedt multinationale ondernemingen met complexe infrastructurele uitdagingen volledig gemanagede multi-site connectivity services met onder meer site-to-site networking, lokale en gecentraliseerde IP-services, co-location services en datacenter connectivity. Elke klant krijgt dedicated project management en 24×7 support.

Custom Connect’s klantenbestand bestaat uit bedrijven uit de Fortune 500/FTSE1500, Automated Trading Desks, ISPs, banken, consumentenmerken, cloud service providers en media. Het hoofdkantoor van Custom Connect staat in Amsterdam. In de City of London, New York en Dubai zijn kantoren. http://www.custom-connect.com/

Volg ons op Twitter: @custom_connect_