Logo-ZeniumZenium Technology Partners meldt dat Custom Connect Zenium’s nieuwe Turkse datacenter Istanbul One heeft opgenomen in de connectivity dienstverlening. Custom Connect is de wereldwijde carrier-neutral connectivity integrator van Nederlandse bodem.

De state-of-the-art faciliteit in Istanbul is de eerste in Turkije die wholesale volledig aanpasbare  datacenter ruimte biedt. Specifieke behoeften van klanten kunnen worden geaccommodeerd met schaalbare data suites van wereldklasse. Het datacenter biedt multi-carrier connectiviteit.

Istanbul ligt op het kruispunt van Europa, het Midden-Oosten en Azië, en biedt toegang tot de groeiende economieën in het Oosten. De metropool zal een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van de communicatie-infrastructuur ten behoeve van deze regio’s. De omvang van Zenium’s nieuwe 12.000 M2  faciliteit maakt het tot een belangrijke hub voor connectiviteit.

Zenium stelt strikte, hoge eisen aan de kwaliteit van de providers en is daarom ingenomen met de samenwerking met Custom Connect, zowel vanwege het klantenportfolio als de reputatie van het bedrijf, waardoor gewaarborgd is dat klanten te allen tijde profiteren van hoge prestaties en beschikbaarheid van de geboden connectiviteit.

“Custom Connect ziet het Midden-Oosten als een belangrijke en snel groeiende markt. Om die reden hebben we eerder een kantoor in Dubai geopend. Ook Turkije heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke business hub voor het bedrijf. Daarom zijn we ingenomen met de samenwerking met Zenium,” zegt Olav van Doorn, CEO van Custom Connect.

Franek Sodzawiczny, CEO en oprichter van Zenium Technology Partners voegt toe: “We zijn ervan overtuigd dat dit een succesvolle samenwerking zal zijn en kijken uit naar de verdere ontwikkeling van deze relatie.”

 

Over Zenium Technology Partners 

Zenium Technology Partners is pionier in de datacenter industrie. Over de afgelopen jaar heeft het management team van Zenium meer dan $2 miljard opgehaald aan kapitaal en leningen. Het heeft meer dan 400.000 M2 aan datacenter vloeroppervlak gerealiseerd en meer dan 100 afzonderlijke enterprise klanten opgetekend.

Het Zenium datacenter portfolio – dat momenteel Istanbul One in Turkije en Frankfurt One in Duitsland omvat, markeert Zenium’s focus op de ontwikkeling van innovatieve en baanbrekende faciliteiten in zowel gevestigde als opkomende markten.

 

[twitter_follow username=”http://twitter.com/custom_connect_” count=”false” language=”en”][fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”][linkedin_share style=”none”][google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]